7 tegevused lastega

7 tegevused lastega

Kas otsid vahvaid tegevusi mida koos lastega teha? 
 
Täna räägime asjadest, mis on lõbusad nii lastele kui ka sinule.
 
Mõned meie pere kõige paremad mälestused on tulnud nende tegevustega. 🙂
1. Veeda aega looduses. Jalutamine on suurepärane nii meie tervisele kui ka laste jaoks. Looduses leiab nii põnevaid asju (nagu uusi putukaid või lilli), mis hoiavad laste tähelepanu ja on ka rahustavad.
 
2. Mängige põneva lauamänguga. Lauamängud on meie pere üks lõbusamaid tegevusi pühapäeviti või kui õues on halb ilm. Mängides saab kohe teada, kes on teie pere kõige innukam võitja või halvim kaotaja. 
Vaata lauamängude valikut siit: 
https://www.iqkids24.ee/collections/lauamangud-ja-loogikamangud  
 
3. Räägi lastele lõbusaid lugusid enda lapsepõlvest. Lapsed saavad õppida sinu kohta ja sina saad meenutada toredat mälestust, mis teeb tuju heaks. Jutuõhtu kõrvale sobib ka väga hästi üks tass sooja kakaod.
 
4. Kui sa juba räägid enda lapsepõlvest siis järgmine vahva tegevus on lastega koos suguvõsapuu joonistamine. Sellega saad oma lastele õpetada kust nad pärit on ja näidata ka pilte oma pereliikmetest.
 
5. Kui soovid ekraanidest eemale saada, siis soovitame kokku panna teemantmosaiike. Maalide kokkupanek on suurepärane tegevus peale pikka päeva või stressirohket nädalat. Teemantite paigaldamine on meditatiivne ja rahustab mõtteid. 
Soovitame alustada väiksematest piltidest esimesena. Vaata valikut siit.
https://www.iqkids24.ee/collections/teemantmosaiik
 
6. Istutage koos lilli või köögivilju. Niimoodi õpib laps kuidas toit kasvab ja saab näpud mullaseks.
 
8. Maalimine on väga lõõgastav tegevus nii lastele kui ka vanematele. Kui ekraanid on liiga suureks probleemiks muutunud, siis maalimine on kindlasti hea lahendus. 
 
7. Spa päev kodus. Reede õhtune spa päev võib olla väga lõõgastav ja lõbus tervele perele. Värvige küüsi, tehke jalavanni, ja kasutage näomaske (sobib issile ka).
 
Milline on sinu lemmik tegevus lastega?
 
Tervitades,
IQKids
Tagasi blogisse